Butikk

 • Ta med et aspekt av Shiva inn i hjemmet ditt med denne imponerende 12-tommers statuen av ansiktet til Adiyogi, laget av aluminium og kobber. Dette er en kopi av 112 fots Adiyogi som står ved Isha Yoga Center, Coimbatore.
 • Disse 100 % organiske og biologisk nedbrytbare bomullsdhotiene er den perfekte følgesvenn for enhver Isha-meditator. Disse komfortable dhotiene er varme om vinteren og kjølige om sommeren, og kommer i sort, ufarget og hvit. Størrelsesguide S-38 M-40 L-42 XL-44
 • Disse enkle, men vakre kobberslangeringene er laget i Isha Yoga Center og går gjennom visse energiprosesser før de tilbys søkere. De bidrar til stabilisering av kroppen og gir en grunnleggende støtte for åndelig praksis. Klikk her for en veiledning for å måle ringstørrelsen din. Les mer: Klikk her for å finne mer om betydningen av ringfingeren samt slanger og mystikk.
 • Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui. Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed, convallis at tellus.
 • Med vår multifunksjonelle kobbernøkkel kan du trygt unngå skitne, forurensede overflater i offentlige områder. Takket være dens antibakterielle og selvsteriliserende egenskaper stopper Copper Key ikke bare bakterier, bakterier og virus fra å spre seg, men dreper dem også naturlig uten noen skadelig kjemisk prosessering.
  • Åpne offentlige dører uten direkte håndkontakt.
  • Trykk på pinneputer, spaker, minibank og løfteknapper berøringsfritt.
  • Brukes som et stilig tilbehør og nøkkelring.
  • Fungerer som en hendig flaskeåpner.
  • Oppvarming, bulker, riper eller misfarging påvirker ikke levetiden eller ytelsen til kobbernøkkelen.
  • Hvis den håndteres godt, har kobbernøkkel en levetid for livet.
 • Sale
  Håndhamret av håndverkere Designet for å være perfekt i størrelse for et moderne liv i fart, er vår 600 ML Diamond Look-flaske bare en annen måte du kan holde deg i forkant! Bygget for ekstraordinær komfort med fantastisk design, dens kurver lar deg alltid holde grepet. Det er den beste vannflasken du har lett etter - enten det er på jobb, treningsstudio, reise eller kveldsturer! I stand til på magisk vis å gjøre springvannet om til alkalisk vann og balansere doshaene dine, det er den svingete lille følgesvennen som vil se deg gjennom fra start til slutt! Og mens alle snakker om hva som må gjøres for å beskytte planeten vår, gjør du faktisk noe. Du vet at hvert lite skritt i riktig retning betyr noe - og vi er glade for å holde deg hydrert hver tomme av veien. Kun for stillestående vann
 • Sale
  Håndhamret av håndverkere Designet for å være perfekt i størrelse for hverdagen, våre 300 ML Diamond Look-briller er bare en annen måte du kan holde deg hydrert og sunn! Bygget for ekstraordinært utseende med fantastisk design, dens diamantform lar deg alltid holde grepet. I stand til på magisk vis å gjøre springvannet om til alkalisk vann og balansere doshaene dine, det er den svingete lille følgesvennen som vil se deg gjennom fra start til slutt! Ta også imot gjestene dine med en hjertelig og helsefylt gest mens du serverer dem vann i et kobberglass! Og mens alle snakker om hva som må gjøres for å beskytte planeten vår, gjør du faktisk noe. Du vet at hvert lite skritt i riktig retning betyr noe - og vi er glade for å holde deg sunn og hydrert hver tomme av veien. Med tilbakeblikk til enklere tider, bringer vann frem svake, men gode minner fra den søte, kobberaktige godheten. Kun for stillestående vann
 • Sale
  Hånd-etset av håndverkere En del av den graverte samlingen, dette 300 ml kobbervannglasset skildrer en rik arv og kunstnerisk håndverk som har blitt praktisert i generasjoner i India. Server vann til gjestene dine som i et majestetisk indisk palass! Med kobberglasset gir du ikke bare en dristig uttalelse, men legger også til en estetisk verdi til middagssamlingen din. Kun for stillestående vann
 • Sale
  Inkluderer mer enn ni timer med oppslukende videoøkter, selvrefleksjon og journalføringspraksis, og to tilleggsbonustilbud. Betrakter du tankene dine som en flott gave - eller et farlig sted? Kanskje litt av begge deler? Bli med Michael A. Singer på et gratis tredelt minikurs som utforsker hvordan du kan slutte å bli utsatt for sinnet ditt, og i stedet bruke det slik det var ment.
 • Fra forfatteren av New York Times nr. 1 bestselger The Untethered Soul kommer den forbløffende sanne historien om hva som skjer når du bare slipper taket. Er du mer opptatt av lydbøker? Lytt til boken i lydbok gratis hos Nextory som ny bruker.
 •   Er du mer opptatt av lydbøker? Lytt til boken i lydbok gratis hos Nextory som ny bruker.

Tittel

Gå til toppen